Onder de nieuwe leiding van Daniel Lee onthult Burberry een opwindende nieuwe lijn genaamd Burberry Classics. Deze collectie belichaamt de essentie van het iconische merk, maar dan met een verfrissende draai.

 

Een nieuwe draai aan tijdloze stukken

Met Burberry Classics worden tijdloze producten opnieuw geïnterpreteerd. Het assortiment omvat alles, van comfortabele sneakers tot klassieke tasjes, elk doordrenkt met de onmiskenbare Burberry-stijl. Daniel Lee's aanpak voegt een eigentijdse flair toe aan de traditionele Burberry-esthetiek, waardoor een unieke en toch vertrouwde collectie ontstaat.

Verantwoordelijkheid en duurzaamheid in het hart van Burberry

Burberry zet zich in voor duurzaamheid met Burberry Classics. Deze producten worden vervaardigd met oog voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen zoals biologisch katoen en gerecyclede stoffen. Dit is een belangrijke stap voor Burberry om bij te dragen aan een schonere en groenere planeet.

Een groenere verpakking voor een betere toekomst

Naast duurzame producten heeft Burberry ook aandacht voor verpakkingen. Door over te schakelen naar milieuvriendelijke verpakkingen zonder plastic, vermindert Burberry zijn ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een meer duurzame toekomst.

Langer genieten van je garderobe met Burberry 

Met Burberry's nieuwe initiatieven is het nu gemakkelijker dan ooit om langer van je producten te genieten. Door middel van reparaties, upcycling en zelfs het delen van producten via verhuur- en doorverkoop initiatieven, moedigt Burberry een meer circulaire benadering van mode aan. Zo blijft mode niet alleen leuk, maar ook vriendelijk voor de planeet.

Een nieuw hoofdstuk voor Burberry

De introductie van Burberry Classics markeert een nieuw hoofdstuk voor het merk onder Daniel Lee's leiderschap. Met een sterke focus op verantwoordelijkheid en duurzaamheid, zet Burberry zich in voor een positieve verandering in de mode-industrie en daarbuiten. Dit is slechts het begin van een opwindende reis naar een meer duurzame toekomst voor Burberry en de wereld.