Stap in de wereld van tijdloze elegantie gecombineerd met een sportieve twist met de lancering van de nieuwe Dior B57 sneaker voor de lente van 2024. Deze mid-top sneaker geeft een moderne draai aan het klassieke basketbalschoenontwerp en wordt nu al beschouwd als een essentieel item van het merk. Vervaardigd uit hoogwaardig zwart en wit glad kalfsleer, wordt de stijl verfraaid met het kenmerkende Dior Oblique jacquard CD-logo in beige en zwart aan de zijkant.

De B57 sneaker wordt gekenmerkt door verschillende iconische details op de tong, zool en achterkant, terwijl perforaties, stiksels en een rubberen inzet zijn atletische aantrekkingskracht benadrukken. De tweedelige rubberen zool completeert de look, waardoor deze sneaker elke favoriete outfit naar een hoger niveau tilt.

Dior, een merk dat bekend staat om zijn succesvolle samenwerkingen met sportmerken (zie: de Dior x Air Jordan 1), betreedt nu het terrein van de basketbalsneaker uit de jaren tachtig met de B57. Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment is ontworpen om zowel casual als formele looks te complimenteren met een mix van elegantie en sportkleding.

Het ontwerp van de B57 is geïnspireerd door eerdere Dior-modellen, zoals de B27 en B30, waarbij het verleden een moderne draai krijgt. Met zijn opvallende ontwerp en rijke geschiedenis in de modewereld, zal de B57 al snel een favoriet worden in de collectie van sneakerliefhebbers wereldwijd.

 

Het merk Dior word bij ons niet online verkocht en is alleen verkrijgbaar bij ons in de fysieke winkel