• Gratis verzenden binnen NL boven 50 euro
  • Snelle & betrouwbare levering
  • Meer dan 100 designers

Verzenden

Bestellingen die voor 16:00 uur bij ons geplaatst en betaald zijn op een werkdag, worden dezelfde dag aangeleverd aan POSTNL. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met een Track and Trace code om uw bestelling te traceren.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan zo spoedig mogelijk bericht ontvangen.

De bestellingen worden verstuurd met PostNL. De kosten hiervan zijn voor rekening van Beau Beerens, mits het order bedrag meer dan 50 euro bedraagt.

Beau Beerens levert pas uit na ontvangst van betaling. Ongeacht de door de klant bij bestelling gekozen wijze van betalen, behoudt Beau Beerens zich het recht voor om bestellingen niet uit te voeren indien de bestelde artikelen niet voorradig zijn of de bestelling op een later tijdstip uit te voeren. Uiteraard wordt de klant hierover geïnformeerd.

Mocht u niet betalen met IDEAL dan kunnen wij contact met u opnemen, mocht u niet antwoorde dan kan u bestelling vertraging opleveren. Wij sturen het pakket pas op zodra wij telefonisch contact hebben gehad met de eigenaar van de gebruikte betaal methode. 

Mocht een artikel niet op voorraad zijn/niet online te bestellen zijn, kunt u deze bij ons aanvragen op de webshop of door een mail te sturen naar customercare@beaubeerens.com