Valentino Garavani Rockrunner

De Rockrunner sneaker van het Italiaanse luxemerk Valentino is een absolute must-have voor modeliefhebbers. De sneaker is opvallend en trendy, maar ook praktisch en comfortabel. Met zijn opvallende design en hoogwaardige afwerking is deze sneaker een perfecte keuze voor elke gelegenheid, van casual tot chic.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Uniek design en hoogwaardige afwerking

De Rockrunner is ontworpen met een uniek design en een hoogwaardige afwerking. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh en is bedekt met verschillende kleuren en materialen, zoals leer en suède. De binnenzool is gewatteerd en biedt een uitstekende demping voor extra comfort. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Stijlvol en veelzijdig

De Rockrunner is een veelzijdige sneaker die perfect past bij verschillende outfits. Hij kan gedragen worden met een spijkerbroek en t-shirt voor een casual look, maar ook met een pak voor een trendy en stijlvolle outfit. De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je altijd een paar kunt vinden dat bij jouw persoonlijke stijl past.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting