Philippe Model Trpx Basic Sneaker

Maatadvies: Dit model valt normaal uit.
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De Philippe Model Trpx sneakers zijn tijdloze en sportieve sneakers. Gemaakt met zorgvuldig vakmanschap, bieden ze een gestroomlijnd ontwerp, hoogwaardige materialen en opvallende details. Deze sneakers bieden zowel comfort als stijl, met een comfortabele pasvorm en gedempte zool. Het herkenbare logo voegt een vleugje luxe toe. Deze Trpx sneakers zijn de perfecte aanvulling op elke outfit, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.
Color Wit
Category Sneakers
Pasvorm Dit model valt normaal uit.
Brand Philippe Model
Materiaal Combinatie stof en suede
Winkel Molenbochtstraat 41
Artikelnummer tzlu-2101

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Tropez Haute
Philippe Model
€ 295
Nice Sneaker
Philippe Model
€ 245
Tropez 2.1 Sneaker
Philippe Model
€ 279
Tropez Haute
Philippe Model
€ 295
Tropez Sneaker
Philippe Model
€ 269
PRSX Sneaker
Philippe Model
€ 319
Tropez 2.1 Sneaker
Philippe Model
€ 279
Temple sneaker
Philippe Model
€ 335
Nice Low Man
Philippe Model
€ 239
De Philippe Model Trpx sneakers belichamen de synergie van verfijning en eigentijdse flair. Deze sneakers vormen een perfecte samensmelting van tijdloze klasse en moderne stijl, en zijn het resultaat van zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail. De Trpx sneakers onderscheiden zich door hun gestroomlijnde en slanke ontwerp, dat subtiel elegantie uitstraalt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze niet alleen duurzaamheid, maar ook een luxueuze uitstraling die het kenmerk is van het merk Philippe Model. De combinatie van materialen en texturen voegt visuele diepte toe aan de sneakers, waardoor ze zowel visueel aantrekkelijk als uniek zijn. Wat deze sneakers echt opmerkelijk maakt, is de aandacht voor comfort en draagbaarheid. De Trpx sneakers zijn voorzien van een goed gedempte zool die zorgt voor demping en ondersteuning tijdens het lopen. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor stijlvolle casual looks, maar ook voor langdurig comfort. Het iconische Philippe Model-logo is discreet geplaatst, en voegt een vleugje herkenbaarheid en prestige toe aan het geheel. Deze sneakers kunnen moeiteloos worden gecombineerd met verschillende outfits, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor zowel dagelijkse looks als meer formele gelegenheden. Kortom, de Philippe Model Trpx sneakers zijn een uiting van verfijnde stijl en eigentijdse esthetiek. Ze bieden een harmonieus samenspel van design, kwaliteit en comfort, waardoor ze een must-have zijn voor degenen die op zoek zijn naar schoenen die zowel modieus als functioneel zijn. Bestel nu op www.beerensschoenen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting