• Gratis verzenden binnen NL boven 50 euro
  • Snelle & betrouwbare levering
  • Meer dan 100 designers

Over Beau Beerens

Beau Beerens

Al weer een halve eeuw geleden opende een ambitieuze jongeman met trots zijn schoenen zaak in Tilburg. Frits Beerens had een droom. Nu, exact 50 jaar later, hebben zijn zoon en schoondochter, Roland en Zulva Beerens deze droom uit laten groeien tot een van de modernste, trendy schoenenzaken van het land. Prestigieuze topmerken, kwaliteitsschoenen, bijpassende luxe artikelen en persoonlijke aandacht hebben er voor gezorgd dat tevreden klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten, de winkel van Beau Beerens weten te vinden. 

Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan de Molenbochtstraat in Tilburg. Kom eens langs om even een kijkje te nemen, te passen, te voelen of te beleven. Neem gerust de tijd. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Vindt u niet wat u zoekt? Wij zullen er alles aan doen om u te helpen uw droomschoen te vinden. Want dat is Beau Beerens:  'Persoonlijke aandacht voor uw Persoonlijke smaak' 

Beau Beerens Kids

Op nog geen honderd meter van 'Beau Beerens’ is de kinderschoenenzaak 'Beerens Kids'. Deze winkel, aan de Molenbochtstraat 70 in Tilburg, deze is uitgegroeid tot een winkel met alleen maar kinder schoenen. Voorheen toen Beau Beerens werd opgestart was dit nog de enige winkel van Beau Beerens. Hierin was de dames, heren en kinder collectie samen te vinden. Sinds 2 jaar is de dames en heren collectie verplaatst naar de andere locatie en is de kinder collectie aanzienenlijk uitgebreid. Het pand is vanbinnen opgeknapt maar van buiten heeft het nog dezelfde karakteristieke look.