Off-White Out Of Office

De Off-White "Out Of Office" sneaker is een iconisch model dat de kenmerkende stijl en esthetiek van het merk belichaamt. Deze sneaker combineert moeiteloos streetwear-invloeden met luxe details, waardoor het een favoriet is onder sneakerliefhebbers en mode-enthousiastelingen.

sort-ascending
Out Of Office Mid Top
Off-White
€ 575
Out Of Office Mid Top
Off-White
€ 395 € 575
−31%
Out Of Office Straps
Off-White
€ 203,40 € 339
−40%
Out Of Office Straps
Off-White
€ 237,30 € 339
−30%
Out Of Office Straps
Off-White
€ 203,40 € 339
−40%

Producten 21-25 van 25

Stijlvol en Eigentijds Ontwerp

De "Out Of Office" sneaker van Off-White is ontworpen met oog voor detail en originaliteit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, met kenmerkende Off-White details zoals de diagonale strepen en het iconische logo op de zijkant. Het opvallende ontwerp en de mix van materialen geven de sneaker een eigentijdse uitstraling die perfect past bij een urban en trendy look.

Comfort en Duurzaamheid

Niet alleen is de Off-White "Out Of Office" sneaker stijlvol, maar het biedt ook het nodige comfort en duurzaamheid. De sneaker is voorzien van een comfortabele binnenzool en een zachte voering die zorgt voor een aangename pasvorm, zelfs tijdens langdurig dragen. Daarnaast is de sneaker vakkundig vervaardigd met aandacht voor kwaliteit, wat resulteert in een duurzaam en langdurig schoeisel waar je op kunt vertrouwen.

Veelzijdige en Trendy Keuze

Met zijn unieke ontwerp en veelzijdigheid is de Off-White "Out Of Office" sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers en modebewuste individuen. Deze sneaker kan gemakkelijk worden gestyled met verschillende outfits, van casual streetwear tot meer geklede en trendy looks. Of je nu kiest voor een jeans en een T-shirt of een jurk met een sportieve twist, de "Out Of Office" sneaker voegt direct een eigentijdse en trendy touch toe aan je outfit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting