Valentino Garavani Rockrunner Mesh Sneakers

Maatadvies: Dit model valt ruimer uit.
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De Valentino Garavani Rockrunner Mesh Camouflage Sneakers zijn stijlvolle en opvallende sneakers voor heren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals mesh, suède en leer, en hebben een opvallende camouflageprint. De schoen is voorzien van een stevige rubberen zool en een comfortabele binnenzool voor langdurig draagcomfort. De sneaker heeft ook een vetersluiting en een gepolsterde enkelkraag voor extra ondersteuning en stabiliteit. Dit is de perfecte schoen voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort.
Color Zwart
Category Sneakers
Pasvorm Dit model valt ruimer uit.
Brand Valentino Garavani
Materiaal Combinatie leer, stof en suede
Winkel Molenbochtstraat 41
Artikelnummer xy2s0723-tcv-r82

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Rockrunner Mesh Sneakers
Valentino Garavani
€ 590
Rockrunner Studs Sneaker
Valentino Garavani
€ 650
Slip-on VL7N Sneaker
Valentino Garavani
€ 553 € 790
−30%
Slider Rockstud
Valentino Garavani
€ 320
Bucket Hat
Valentino Garavani
€ 390
-VLogo Pace Low-Top Sneaker
Valentino Garavani
€ 790
V-logo Belt Signature  4.0
Valentino Garavani
€ 420
Freedots Sneaker
Valentino Garavani
€ 750
Identity Pouch
Valentino Garavani
€ 850
Rockrunner Camouflage Sneakers
Valentino Garavani
€ 690
De Valentino Rockrunner Art 2S0723-TCV-H52-Black is een sneaker van hoge kwaliteit, ontworpen voor zowel stijl als comfort. De sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een tijdloos ontwerp dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving van de functies, specificaties, materialen en afmetingen van de sneaker: Functies: De Valentino Rockrunner Art 2S0723-TCV-H52-Black heeft een sportieve uitstraling en is geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden. De sneaker is voorzien van een vetersluiting en heeft een stevige rubberen zool die zorgt voor goede grip en stabiliteit. De binnenzool is uitneembaar en biedt extra comfort voor de voet. De sneaker heeft een gevoerde kraag en tong die zorgen voor extra ondersteuning en comfort. Specificaties: Kleur: Zwart met diverse kleuren accenten Materiaal: Leer, suède en textiel Voering: Textiel Binnenzool: Uitneembaar Zool: Rubber Sluiting: Vetersluiting Merk: Valentino Model: Rockrunner Art 2S0723-TCV-H52-Black Materialen: Bovenwerk: Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een combinatie van leer, suède en textiel. Het leer is van hoge kwaliteit en heeft een mooie glans. Het suède heeft een zachte textuur en zorgt voor een mooie contrast met het leer. Het textiel zorgt voor extra ademend vermogen. Voering: De voering van de sneaker is gemaakt van textiel. Dit materiaal is ademend en zorgt voor een goede luchtcirculatie in de schoen. Binnenzool: De binnenzool van de sneaker is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal. De binnenzool is uitneembaar, waardoor je deze makkelijk kunt vervangen of reinigen. Zool: De zool van de sneaker is gemaakt van rubber. Dit materiaal is stevig en zorgt voor goede grip op verschillende ondergronden. Afmetingen: De Valentino Rockrunner Art 2S0723-TCV-H52-Black is verkrijgbaar in verschillende maten. De maten variëren van EU 39 tot EU 47. De sneaker heeft een normale pasvorm en valt naar verwachting qua maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting