Philippe Model Tropez Sneaker

Maatadvies: Dit model valt normaal uit.
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
Philippe Model Tropez sneakers belichamen harmonie tussen tijdloze klasse en moderne stijl. Gemaakt met zorgvuldige aandacht voor details, bieden ze een slank ontwerp, hoogwaardige materialen en herkenbare accenten. Met comfortabele pasvorm, gedempte zool en iconisch logo, zijn deze sneakers een perfecte combinatie van mode en functionaliteit.
Color Blauw
Category Sneakers
Pasvorm Dit model valt normaal uit.
Brand Philippe Model
Materiaal Combinatie van Technische Stof, Leer en Suede
Winkel Molenbochtstraat 41
Artikelnummer tylu-w004

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Tropez 2.1 Sneaker
Philippe Model
€ 279
Nice Low Man
Philippe Model
€ 239
PRSX Sneaker
Philippe Model
€ 319
Tropez Haute
Philippe Model
€ 295
Tropez Haute
Philippe Model
€ 295
Tropez 2.1 Sneaker
Philippe Model
€ 279
Nice Sneaker
Philippe Model
€ 245
Temple sneaker
Philippe Model
€ 335
De Philippe Model Tropez sneakers belichamen de essentie van tijdloze elegantie en eigentijdse stijl. Met zorgvuldig vakmanschap vervaardigd, presenteren ze zich als een symbiose van klassieke klasse en moderne trends. Het slanke ontwerp en de hoogwaardige materialen creëren een visueel aantrekkelijke schoen die moeiteloos past bij uiteenlopende outfits. Deze sneakers bieden niet alleen stijl, maar ook comfort. De Tropez sneakers zijn voorzien van een comfortabele pasvorm en een gedempte zool die zorgen voor een plezierige draagervaring, zelfs bij langdurig gebruik. Het iconische Philippe Model-logo op de schoen geeft een subtiel maar herkenbaar statement. Met hun veelzijdigheid kunnen de Tropez sneakers zowel casual als chique ensembles versterken. Of je nu door de stad loopt of een avondje uit gaat, ze voegen een vleugje klasse toe aan elke stap. Kortom, de Philippe Model Tropez sneakers zijn een samensmelting van verfijning en hedendaagse smaak. Ze combineren stijl met comfort, waardoor ze een must-have keuze zijn voor degenen die op zoek zijn naar een schoen die net zo goed aanvoelt als dat hij eruitziet. www.beerensschoenen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting