Alexander McQueen Oversized Sneaker

Maatadvies: Dit item valt normaal uit.
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De Alexander McQueen oversized sneaker in wit is vervaardigd van hoogwaardig zwart kalfsleer en heeft een opvallende, vervaagde zilveren hielkap. De sneaker is voorzien van het kenmerkende Alexander McQueen logo en een stevige rubberen zool. Met een ronde neus en een oversized ontwerp is deze schoen zowel stijlvol als comfortabel. Gemaakt van 100% kalfsleer.
Color Wit
Category Sneakers
Pasvorm Dit item valt normaal uit.
Brand Alexander McQueen
Materiaal Leer
Winkel Molenbochtstraat 41
Artikelnummer 777367-wie9g-9089

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
553680 WHGP5 9000
Alexander McQueen
€ 490
Slide Hybrid
Alexander McQueen
€ 285
Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 364 € 520
−30%
Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 343 € 490
−30%
Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 399 € 690
−42%
-Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 345 € 495
−30%
553680 WHGP5 1070
Alexander McQueen
€ 490
New Court Trainer
Alexander McQueen
€ 325 € 650
−50%
.Sprint Runner
Alexander McQueen
€ 325 € 650
−50%
Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 550
De Alexander McQueen Oversized Sneaker in wit is een eigentijds mode-icoon. Gemaakt van hoogwaardig zwart kalfsleer, straalt deze sneaker klasse en verfijning uit. Het meest opvallende kenmerk is de hielkap in een vervaagde zilveren tint, wat een subtiel vleugje glans en originaliteit toevoegt aan het anders ingetogen ontwerp. De ronde neus zorgt voor een tijdloze uitstraling en biedt voldoende ruimte voor comfort. Het onmiskenbare Alexander McQueen handtekeninglogo is prominent aanwezig op de sneaker, waardoor het een symbool van modebewustzijn en kwaliteit wordt. De oversized rubberen zool is niet alleen trendy maar zorgt ook voor uitstekende grip en duurzaamheid. Het biedt ultiem comfort en ondersteuning bij elke stap. Bovendien wordt een extra paar veters meegeleverd, waardoor je de look van de sneaker kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl. Wat nog opmerkelijker is, is de toewijding van Alexander McQueen aan duurzaamheid. Om de milieu-impact te verminderen en het gebruik van katoen te beperken, wordt er geen stofzak meer meegeleverd bij deze sneakers. Dit toont het merk's streven naar verantwoordelijkheid en milieuvriendelijke praktijken. In het kort, de Alexander McQueen Oversized Sneaker in zwart met zilver is niet alleen een stijlvolle en modieuze keuze, maar het belichaamt ook de toewijding aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Het is een tijdloos statement voor liefhebbers van mode en stijl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting