Heren - Filmore

Filmore

Filmore is een verantwoordelijke schoenmaker die designs creëert geïnspireerd door de natuur en met oog voor duurzaamheid. Onze minimalistische ontwerpen combineren strakke lijnen, aardse kleuren en natuurlijke materialen, waaronder 'raw edges'. Het resultaat is een veelzijdige Filmore schoenencollectie die de trends van vandaag omarmt, met aandacht voor de wereld van morgen.

Voor vandaag en voor de toekomst

Onze designs, geïnspireerd door de rauwe natuur en met respect voor het milieu, weerspiegelen onze toewijding aan duurzaamheid, van begin tot eind. Filmore schoenen zijn een uiting van liefde voor de natuur, met een focus op strakke lijnen, clean design en natuurlijke materialen. Right from the start, crafted with care, inspired by raw nature.

Europese productie

Ons productieproces vindt volledig in Europa plaats, waardoor we controle hebben over de werkomstandigheden en de herkomst van materialen. Dit verkleint onze ecologische voetafdruk in vergelijking met productie in het Verre Oosten. We werken nauw samen met Europese fabrikanten en gebruiken duurzame materialen, zoals LWG-gecertificeerd leer.

Filter
 1. NIEUW
  Filmore

  Etna

  As low as € 180
 2. NIEUW
  Filmore

  Etna

  As low as € 180
 3. NIEUW
  Filmore

  Etna

  As low as € 180
 4. NIEUW
  Filmore

  Hierro

  As low as € 190
 5. NIEUW
  Filmore

  Hierro

  As low as € 190
 6. NIEUW
  Filmore

  Hierro Panda

  As low as € 190
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina

Andere Filmore pagina's