Kids - Alexander McQueen

Alexander McQueen

Als een van de meest invloedrijke en visionaire ontwerpers van de afgelopen decennia, heeft Alexander McQueen een blijvende stempel gedrukt op de mode-industrie. Met zijn creatieve en innovatieve ontwerpen, waaronder de iconische "bumster" broek en zijn spraakmakende runway shows, heeft McQueen een legendarische status bereikt.

De Geschiedenis van Alexander McQueen

Alexander McQueen werd in 1969 geboren in Londen en groeide op in een arbeidersgezin. Na zijn opleiding aan de beroemde Central Saint Martins-school in Londen, begon hij zijn carrière in de mode-industrie. In 1992 presenteerde hij zijn eerste collectie onder zijn eigen naam en zijn unieke stijl en avant-garde benadering van mode werd snel erkend door de industrie.

Alexander McQueen bij Beau Beerens

Bij Beau Beerens zijn we trots om een uitgebreide collectie Alexander McQueen-producten aan te bieden, waaronder schoenen en accessoires. Elk stuk is ontworpen met de kenmerkende McQueen-esthetiek in gedachten, met een mix van traditionele Britse stijl en experimentele, vooruitstrevende ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een statement stuk voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van de unieke stijl van McQueen in uw dagelijkse garderobe, we hebben voor elk wat wils.

Filter
 1. Alexander McQueen

  Oversized Sneaker

  As low as € 269
 2. Alexander McQueen

  Oversized Sneaker

  As low as € 269
 3. Alexander McQueen

  Oversized Sneaker

  As low as € 270
 4. Alexander McQueen

  Oversized Sneaker

  As low as € 290
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina