Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana is een Italiaans modehuis dat wereldwijd bekend staat om zijn weelderige en glamoureuze ontwerpen. Het merk werd opgericht in 1985 door Domenico Dolce en Stefano Gabbana en heeft sindsdien een iconische status verworven in de modewereld. Dolce & Gabbana biedt een scala aan luxueuze accessoires en schoenen.

Geschiedenis van Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana begon als een samenwerking tussen de twee ontwerpers, die elkaar ontmoetten in Milaan. Het merk werd al snel bekend om zijn opvallende ontwerpen, rijke stoffen en vakmanschap. Dolce & Gabbana heeft een unieke en herkenbare stijl ontwikkeld die klassieke elegantie combineert met een moderne en sensuele twist.

Dolce & Gabbana's Stijl en Kenmerken

Dolce & Gabbana staat bekend om zijn weelderige en flamboyante ontwerpen die geïnspireerd zijn door de Italiaanse cultuur, kunst en erfgoed. Het merk maakt gebruik van luxe materialen zoals zijde, kant en fluweel om kleding te creëren die zowel verfijnd als opvallend is. Dolce & Gabbana-schoenen zijn vaak gedetailleerd met decoratieve elementen, zoals kralen, borduursels en strassteentjes, die bijdragen aan de weelderige uitstraling.

 1. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Leather Slides

  As low as € 550
 2. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Leather Slides

  As low as € 550
 3. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Logo Cintura

  As low as € 349
 4. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Logo Slides

  As low as € 295
 5. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Mixed-Material Airmaster Sneakers

  As low as € 675
 6. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Portofino Sneakers

  As low as € 485
 7. NIEUW
  Dolce & Gabbana

  Wallet

  As low as € 335
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Andere Dolce & Gabbana pagina's