Alexander McQueen Oversized Sneaker

Maatadvies: Dit model valt ruim
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De Alexander McQueen Oversized Sneaker is een trendy en comfortabele sneaker met een chunky zool en een leren bovenwerk. De sneaker heeft een opvallend design met het Alexander McQueen-logo op de tong en achterkant van de schoen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.
Color Wit
Category Sneakers
Pasvorm Dit model valt ruim
Brand Alexander McQueen
Materiaal Leer
Winkel Molenbochtstraat 41
Artikelnummer 553770-wghp7-9757

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
The Bundle Mini
Alexander McQueen
€ 495 € 1.290
−62%
Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 375 € 550
−32%
Four Ring Chain
Alexander McQueen
€ 545 € 1.090
−50%
Laminated Leather Sandals
Alexander McQueen
€ 625
Oversized Sneaker Glitter
Alexander McQueen
€ 413 € 590
−30%
.Shard Sandal
Alexander McQueen
€ 495 € 1.090
−55%
Mini Jewelled Satchel
Alexander McQueen
€ 745 € 1.490
−50%
Oversized Sneaker
Alexander McQueen
€ 343 € 490
−30%
Oversized Sneaker Glitter
Alexander McQueen
€ 343 € 490
−30%
Boots Ankle
Alexander McQueen
€ 495 € 895
−45%
De Alexander McQueen Oversized Sneaker is een iconische en stijlvolle sneaker die bekend staat om zijn opvallende design en comfortabele pasvorm. De chunky zool van de sneaker biedt niet alleen grip en stabiliteit, maar geeft ook een trendy uitstraling. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor je altijd een perfecte match kunt vinden met jouw persoonlijke stijl. De sneaker heeft een vetersluiting en is voorzien van subtiele details, zoals het Alexander McQueen-logo op de tong en achterkant van de schoen, en perforaties aan de zijkanten van de schoen. Dit geeft de sneaker een unieke uitstraling en maakt het een favoriet bij sneakerliefhebbers over de hele wereld. De Alexander McQueen Oversized Sneaker is ook erg comfortabel om te dragen. Het voetbed is gevoerd en de zool biedt ondersteuning aan de voet tijdens het lopen. De sneaker is verkrijgbaar in diverse maten, zodat je altijd een perfecte pasvorm kunt vinden. Kortom, de Alexander McQueen Oversized Sneaker is een stijlvolle en comfortabele sneaker die perfect is voor zowel casual als formele gelegenheden. Het opvallende design en hoogwaardige afwerking maken het een must-have voor elke sneakerliefhebber. Bestel nu op www.beerensschoenen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting