Accessoires - Hogan

Hogan is een Italiaans schoenen- en accessoiremerk dat bekend staat om zijn perfecte combinatie van stijl en comfort. Het merk werd opgericht in 1986 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de modewereld. Hogan biedt een breed scala aan schoenen, variërend van sneakers en loafers tot laarzen en sandalen, die tegemoetkomen aan de behoeften van moderne en stijlbewuste individuen.

Meer lezen...
sort-descending
H-Bag
Hogan
€ 575 € 819
−30%
H-Bag
Hogan
€ 470 € 785
−40%
H-Bag Camera
Hogan
€ 455 € 650
−30%
H-Bag
Hogan
€ 475 € 675
−30%
H-Bag Mini
Hogan
€ 345 € 495
−30%
H-Bag Shoulder
Hogan
€ 455 € 649
−30%
Belt
Hogan
€ 155 € 220
−30%
Cintura H
Hogan
€ 171 € 245
−30%
Cintura H
Hogan
€ 245
Cintura H
Hogan
€ 245

10 producten

Een Divers Aanbod aan Stijlvolle Schoenen

Binnen het brede scala aan Hogan schoenen zijn er verschillende modellen die in het oog springen: bijvoorbeeld de Interactive3 sneakers en de Hyperactive & Hyperlight collecties. De Interactive3 sneakers zijn een perfecte combinatie van comfort en stijl, geschikt voor dagelijks gebruik. Voor degenen die op zoek zijn naar duurzame, moderne ontwerpen met geavanceerde technologie zijn de Hyperactive en Hyperlight modellen een uitstekende keuze. Deze schoenen combineren lichtgewicht materialen met stevigheid en zijn ideaal voor actieve levensstijlen.

    

Bovendien zijn de kenmerkende H-Stripes een opvallend onderdeel van Hogan's ontwerpen en bieden ze subtiel herkenbare stijlaccenten. Of je nu op zoek bent naar sneakers voor een casual look of boots voor een meer formele gelegenheid, Hogan biedt diverse stijlen die aan al je wensen voldoen. Elk paar Hogan schoenen wordt gekenmerkt door aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor ze een investering zijn in zowel stijl als comfort. Ook biedt onze collectie prachtige tassen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ontdek bij Beau Beerens de uitgebreide collectie Hogan voor heren, dames en kids

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting