Accessoires - Dsquared2

Dsquared2 is een Italiaans modehuis opgericht in 1995 door de Canadese broers Dean en Dan Caten. Het merk staat bekend om zijn stoere en urban ontwerpen die zich richten op de jonge en modebewuste man en vrouw. Dsquared2 combineert de Italiaanse luxe met een rauwe, Canadese edge en is daardoor een van de meest iconische en geliefde merken van deze tijd.

Meer lezen...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dsquared2

Dsquared2 werd opgericht in Milaan, waar de broers Dean en Dan Caten studeerden aan de prestigieuze Accademia di Belle Arti. Na hun afstuderen werkten ze als ontwerpers voor verschillende modehuizen voordat ze in 1995 hun eigen merk lanceerden. Het merk werd al snel een succes en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

      

Dsquared2 bij Beau Beerens

Bij Beau Beerens vindt u de nieuwste collecties van Dsquared2. Wij selecteren onze items met zorg en passie voor mode, zodat u bij ons verzekerd bent van de beste kwaliteit en de meest recente trends. Onze Dsquared2 collectie bestaat uit sneakers, slippers, boots, tassen en andere accesoires. We zijn trots om de bekendste modellen van Dsquared2 aan jullie te mogen presenteren. Hierbij kunt u denken aan de Dsquared2 Free, Run Ds2, Bubble, Legendary 251, Legendary 551 en Running.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting