Balenciaga Combat Strike Boot

Maatadvies: Dit model valt groot uit.
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De Balenciaga Combat Strike boots zijn krachtige en stoere laarzen met een robuust ontwerp. De opvallende zool zorgt voor comfort en grip, terwijl het Balenciaga-logo een vleugje luxe toevoegt. Een must-have voor trendsetters die een edgy en eigentijdse look willen creëren.
Color Zwart
Category Boots
Pasvorm Dit model valt groot uit.
Brand Balenciaga
Materiaal Denim en leer
Winkel Molenbochtstraat 41
Artikelnummer 694060-W2H11-1000

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Mary-Kate Sling Bag
Balenciaga
€ 1.250
Le Cagole XS Sling Bag
Balenciaga
€ 1.490
Le Cagole Shoulder Bag XS
Balenciaga
€ 1.680 € 2.400
−30%
Furry Slide Sandal
Balenciaga
€ 297,50 € 595
−50%
Round Flip-Flop
Balenciaga
€ 225 € 450
−50%
Rise Wedge
Balenciaga
€ 275 € 550
−50%
Mini Wallet
Balenciaga
€ 325
.Knife BB Pump 80mm
Balenciaga
€ 395 € 795
−50%
Triple S Sneakers
Balenciaga
€ 626,50 € 895
−30%
Le Cagole Shoulder Bag XS
Balenciaga
€ 2.200
De Balenciaga Combat Strike boots zijn een krachtige en eigentijdse interpretatie van de klassieke legerlaarzen. Ontworpen door het gerenommeerde modehuis Balenciaga, zijn deze boots een gedurfde uiting van stijl en zelfvertrouwen. Het ontwerp van de Combat Strike boots is stoer en robuust, met een stevig en duurzaam leer dat ontworpen is om lang mee te gaan. De laarzen hebben een hoge schacht die de enkels omsluit en zorgen voor extra ondersteuning en stabiliteit. De opvallende zool van de Combat Strike boots is zowel functioneel als modieus. Het biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden en voegt tegelijkertijd een edgy en urban element toe aan het ontwerp. Het Balenciaga-logo is subtiel verwerkt in de laarzen, wat getuigt van de luxe en verfijning waar het merk om bekend staat. Dit voegt een vleugje exclusiviteit toe aan de laarzen. De Combat Strike boots zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden gestyled voor verschillende looks. Draag ze met een stoere spijkerbroek en een leren jasje voor een edgy en casual outfit, of combineer ze met een jurk of rok voor een gedurfde en onverwachte twist. Met de Balenciaga Combat Strike boots voel je je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren. Deze laarzen zijn een statement-stuk voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en eigentijdse uitstraling die moeiteloos stijl en functionaliteit combineert. www.beerensschoenen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting