Moon Boot Crib Nylon

Maatadvies: Dit model valt normaal uit
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De MoonBoot Crib Nylon boots voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers. Deze stijlvolle kinderlaarzen hebben kenmerkende criss-cross veters, geïnspireerd op wandeluitrusting, en zijn gemaakt van waterafstotend nylon met een zachte en knusse imitatie-schapenvacht voering. Een elastische logo-geprinte band aan de bovenkant zorgt voor een veilige pasvorm voor die allereerste stapjes.
Color Roze
Category Winter Boots
Pasvorm Dit model valt normaal uit
Brand Moon Boot
Materiaal Nylon
Artikelnummer 34010200-004

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Crib Nylon
Moon Boot
€ 85
Icon Mini Nylon
Moon Boot
€ 95
De Crib Blue Nylon Boots hebben een speels ontwerp. Ze zijn volledig waterafstotend en hebben opvallende details, zoals de elastische logo-geprinte band en de criss-cross tubulaire veters. De rubberen zool biedt goede grip, en de contrastkleurige imitatie-schapenvacht voering zorgt voor warmte en comfort. Met een handig slip-on ontwerp zijn deze laarzen ideaal voor kinderen. Kies voor MoonBoot Crib Nylon boots en geef je kinderen comfort, stijl en bescherming terwijl ze de wereld om hen heen verkennen. Deze laarzen zijn de perfecte metgezel voor jonge avonturiers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting