Moon Boot Icon Low Nylon

Maatadvies: Dit model valt normaal uit
clock 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck Gratis verzending vanaf € 50,-
De MoonBoot Icon Low Nylon boots zijn een eerbetoon aan de historische maanlanding en bieden een combinatie van stijl en functionaliteit. Deze lage versie van het Icon-model is geïnspireerd op de astronautenuitrusting van 1969 en behoudt alle kenmerken van het origineel. De laarzen zijn geïsoleerd, voorzien van een lichtgewicht tussenzool en hebben zuignappen op de rubberen loopzool voor uitstekende grip op verschillende ondergronden.
Color Geel
Category Winter Boots
Pasvorm Dit model valt normaal uit
Brand Moon Boot
Materiaal Nylon
Artikelnummer 14093400-008

Andere producten van dit merk

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Icon Low Nylon
Moon Boot
€ 165
Pumps Wool
Moon Boot
€ 135 € 275
−51%
Icon Low Rubber
Moon Boot
€ 205
De Icon Low Yellow Nylon zijn volledig waterafstotend en hebben opvallende kenmerken, zoals een logo-print paneel, een PVC hielversteviging en zilverkleurige metalen oogjes. De criss-cross tubulaire veters en de trekkoordsluiting aan de bovenkant voegen een stijlvolle touch toe. Met een thermoplastische tussenzool en een multisize schuimvoering bieden deze laarzen zowel duurzaamheid als comfort. Kies voor MoonBoot Icon Low Nylon boots en ervaar een vleugje avontuur en stijl. Deze laarzen zijn ideaal voor koude en natte omstandigheden en bieden ongeëvenaarde grondcontrole.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting